e-cigarete.net
Trgovina električnim cigaretama

Uvjeti poslovanja

UVJETI I ODREDBE

Narudžbom proizvoda prihvaćate ove uvjete poslovanja!

Kupac može postati samo punoljetna osoba (+18 god.). Sve cijene sadrže PDV i izražene su u Kunama (Kn, HRK).

NARUDŽBA

Kupac naručuje proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe. Nakon što zaprimimo vašu narudžbu dobiti ćete povratni e-mail sa potvrdom o uspješno obavljenoj narudžbi odnosno kupovini s specifikacijom naručenog.

STANJE ZALIHA

Nastojimo uvijek imati dovoljno svih proizvoda na skladištu, unatoč tome može se desiti da zbog velike potražnje privremeno nemamo neki od proizvoda i da neke od naručenih artikala ne možemo odmah isporučiti. U tom slučaju kupac će o tome biti obaviješten prije isporuke robe.

GARANCIJA I REKLAMACIJE

Za proizvode iz naše ponude vrijedi jamstvo u trajanju koje je označeno na Jamstvenom listu određenog proizvoda kojeg ovjerenog dobivate uz proizvod, a koji je izdao ovlašteni uvoznik ili distributer. Kako bi se izbjegli nepotrebni problemi i eventualni nesporazumi, molimo Vas da dobro proučite odredbe na Jamstvenom listu te da se istih pridržavate kod reklamiranja neispravnih uređaja u jamstvenom roku.

Dogodi li se unutar jamstvenog roka da je artikl, primjerice, promijenio svojstva, a što proizlazi iz nepridržavanja propisanih postupaka njege i održavanja, e-cigarete.net ne odgovara za nastala oštećenja.

Na sve start pakete e-cigareta postoji garancija u trajanju od 3 mjeseca od dana kupnje. Na sve rezervne dijelove i opremu za e-cigarete postoji jamstvo ispravnosti u trajanju od 7 dana od dana primitka/preuzimanja proizvoda. Reklamirati neispravan proizvod možete putem kontakt podataka na jamstvenom listu. Sve proizvode možete reklamirati slanjem proizvoda poštom na našu adresu uz priloženu kopiju garantnog lista (ili računa kod dijelova i opreme) i priložene vaše kontakt podatke. Reklamaciju možete napraviti i osobnim dolaskom u naš poslovni prostor u Zagrebu. Ukoliko dođe do kvara nekog od dijelova e-cigarete, ne morate za reklamaciju slati cijeli paket već samo dio koji se pokvario. Reklamirati možete i proizvode koji nisu obuhvaćeni garancijom, ako smatrate da je to opravdano, mi ćemo razmotriti vaš zahtjev i maksimalno Vam izići u susret.

DOSTAVA

Detaljne informacije o dostavi pročitajte na stranici Dostava.

PLAĆANJE

Detaljne informacije o plaćanju pročitajte na stranici Plaćanje.

OSTALO

Ova stranica služi kao besplatni informativni portal i servis za narudžbu proizvoda. Dostava robe je u roku 1-4 dana poštom ili drugim boljim načinom. e-cigarete.net zadržava sva autorska prava na korištenje fotografija, teksta, te ostalog objavljenog materijala, u smislu pozitivnih zakonskih propisa u Republici Hrvatskoj.

Fotografije, tekstovi, te ostali materijal ne smiju se objavljivati, prodavati, javno ili privatno publicirati niti na bilo koji drugi način koristiti bez suglasnosti e-cigarete.net. Svako nepridržavanje uvjeta iz prethodnih stavaka ovog članka povlači za sobom odgovornost i obvezu naknade nematerijalne štete.