e-cigarete.net
Trgovina električnim cigaretama

10ml VAPY Gold Tobacco

30.00 kn

Okus: Gold Tobacco

Sadržaj bočice: 10ml

Baza e-tekućine: 35% PG + 65% VG

Dostupne jačine nikotina: 6mg, 12mg, 18mg

Očisti
SKU: 10mlvapyGT Kategorija: Oznake , , , , , ,

Opis

10ml VAPY Gold Tobacco e-tekućine

E-tekućine VAPY su u bočicama od 10ml, sa sigurnosnim čepom, koji otežava otvaranje bočice djeci. Baza e-tekućina je mješavina propilen glikola i biljnog glicerola u omjeru 35% PG i 65% VG.

VAPY e-tekućine ne sadrže šećer, zaslađivače ni alkohol. Pri proizvodnji e-tekućina koriste se samo najkvalitetniji, certificirani sastojci. Propilen glikol (PG) i biljni glicerol (VG) su farmaceutske kakvoće, 99,9%+ čisti nikotin, arome testirane u nezavisnim laboratorijima, dokazano bez acetoina, acetylpropionyla, diacetyla, te također ne sadrže GMO ili CMR sastojke.

E-tekućina služi za nadopunjavanje clearomizera ili atomizera e-tekućinom. Ovo je izrazito ekonomično i općeprihvaćeno rješenje među e-pušačima, koje zauzvrat traži malo vašeg truda i pažnje.

VG – biljni glicerol se metabolizmom u jetri pretvara u glukozu i kao takav služi kao izvor energije za tijelo. Ulaskom u krvotok ne povećava razinu šećera u krvi. VG – biljni glicerol i PG – propilen glikol koriste se uglavnom u kozmetici i prehrambenoj industriji kao ovlaživači. Kod e-cigarete su zaduženi za stvaranje pare. Čine oko 90% u sastavu e-tekućine. VG e-tekućine uvedene su prvenstveno iz razloga što je jedan mali dio ljudi preosjetljiv na propilen glikol. Sastav e-tekućine je zapravo vrlo jednostavan: biljni glicerol (VG) + nikotin + aroma ili propilen glikol (PG) + nikotin + aroma. Više o VG biljnom glicerolu i PG propilen glikolu pročitajte na Wikipedia: (VG) vegetable glycerol(PG) propylene glycol.

UPOZORENJE:

E-tekućina sadrži visoku koncentraciju nikotina, koja ako bi se konzumirala od jednom postaje toksična. Stoga oprezno baratajte e-tekućinom i držite je van dohvata djece i kućnih ljubimaca, najbolje na mračnom i djeci nedostupnom mjestu. Izbjegavajte dodir e-tekućine s kožom i sluznicom, budući da se i na taj način nikotin može apsorbirati u tijelo. Nemojte e-tekućinu koristiti ni konzumirati ni na koji drugi način osim u e-cigareti!

Dodatne informacije

Težina 10 g