e-cigarete.net
Trgovina električnim cigaretama

10ml Dekang Shaking Cherry

25.00 kn

Okus (voćni+mentol): Shaking Cherry

Sadržaj bočice: 10ml

Baza e-tekućine: 30% PG + 70% VG

Dostupne jačine nikotina: 6mg

Očisti
SKU: 10mlDKcrSC Kategorija: Oznake , , , , ,

Opis

10ml Dekang Cloud Range Shaking Cherry e-tekućine

Dekang Cloud Range je dekangova posebna serija e-tekućina s omjerom baze PG-VG 30%-70%. Karakteristika ovih e-tekućina je odlična aroma i velika količina pare.

E-tekućine najvećeg svjetskog proizvođača Dekang. U proizvodnji e-tekućine se primjenjuju visoki standardi kontrole kvalitete u tvornici Changning Dekang Biotechnology Co. Ltd., koja posjeduje ISO9001 certifikat. Sve Dekang e-tekućine prolaze neovisnu kontrolu kvalitete i imaju više međunarodnih certifikata. Dekang surađuje s renomiranim sveučilištima u SAD-u i Europi na unaprjeđenju svojih proizvoda. U proizvodnji se koriste samo kvalitetni i za okoliš neškodljivi sastojci, slobodni od štetnih tvari. Molekularnom tehnologijom osiguravaju se prirodni ekstrakti, uz upotrebu visokokvalitetnih otapala farmaceutske razine i prirodnih poboljšivača okusa.

E-tekućina služi za nadopunjavanje clearomizera ili atomizera e-tekućinom. Ovo je izrazito ekonomično i općeprihvaćeno rješenje među e-pušačima, koje zauzvrat traži malo vašeg truda i pažnje.

VG – biljni glicerol se metabolizmom u jetri pretvara u glukozu i kao takav služi kao izvor energije za tijelo. Ulaskom u krvotok ne povećava razinu šećera u krvi. VG – biljni glicerol i PG – propilen glikol koriste se uglavnom u kozmetici i prehrambenoj industriji kao ovlaživači. Kod e-cigarete su zaduženi za stvaranje pare. Čine oko 90% u sastavu e-tekućine. VG e-tekućine uvedene su prvenstveno iz razloga što je jedan mali dio ljudi preosjetljiv na propilen glikol. Sastav e-tekućine je zapravo vrlo jednostavan: biljni glicerol (VG) + nikotin + aroma ili propilen glikol (PG) + nikotin + aroma. Više o VG biljnom glicerolu i PG propilen glikolu pročitajte na Wikipedia: (VG) vegetable glycerol(PG) propylene glycol.

UPOZORENJE:

E-tekućina sadrži visoku koncentraciju nikotina, koja ako bi se konzumirala od jednom postaje toksična. Stoga oprezno baratajte e-tekućinom i držite je van dohvata djece i kućnih ljubimaca, najbolje na mračnom i djeci nedostupnom mjestu. Izbjegavajte dodir e-tekućine s kožom i sluznicom, budući da se i na taj način nikotin može apsorbirati u tijelo. Nemojte e-tekućinu koristiti ni konzumirati ni na koji drugi način osim u e-cigareti!

Dodatne informacije

Težina 10 g