e-cigarete.net
Trgovina električnim cigaretama

TITAN e-cigareta

349.00 kn

TITAN e-cigareta (start paket)

Paket sadrži:
2 x baterija (190 mAh) bijela ili crna
4 x clearomizer TITAN
1 x Strujni adapter
1 x USB punjač za baterije
1 x AUTO punjač za baterije
1 x Bočica s metalnom kapaljkom
1 x Platnena futrola

  • Navoj: 510
  • Dimenzije e-cigarete (DxŠ): 117.0mm x 9.2mm

1 x 10ml e-tekućine na poklon 

Očisti
SKU: TITAN e-cigareta Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Karakteristika TITAN e-cigarete je, za malu e-cigaretu, snažan osjećaj e-pušenja u grlu, kao i bogata aroma i velika količina pare. Preporučamo pušačima koji malo puše i koji cijene prije svega male dimenzije e-cigarete. Ovaj model spada u skupinu mini e-cigareta, koje svojim izgledom podsjećaju na duhanske cigarete. TITAN je poboljšana verzija 510 serije e-cigareta. U svemu je kompatibilna s modelima iz serije 510. Crni model dolazi i s plavom LED lampicom, što jasno ukazuje da ne pušite zabranjenu duhansku cigaretu. E-cigareta TITAN je dostupna u crnoj i bijeloj boji. TITAN start paketi sada standardno s baterijama većeg kapaciteta u odnosu na originalni 510.

Ovi TITAN paketi su osmišljeni prema iskustvima korisnika koja su pokazala da je izrazito korisno imati u svakom trenutku dvije potpuno funkcionalne e-cigarete. Bočica e-tekućine od 10ml koja dolazi kao poklon uz ove start pakete, dostatna je za prosječno 7 dana e-pušenja. To je dovoljno vremena da biste uvidjeli sve prednosti e-cigarete.

Osobina je većine 510  e-cigareta nešto krače trajanje baterije između 2 punjenja, zato naši TITAN paketi standardno dolaze s baterijama (MEGA) većeg kapaciteta u odnosu na druge 510 modele. Izdrže i do 50% dulje vremena. Jedna baterija izdrži oko 2 sata intenzivnog pušenja, bez pauza. Vrijeme punjenja baterije je oko 1:30 sati.

Paketi dolaze s USB punjačem baterije, 220v-USB adapterom i AUTO-USB adapterom, što vam omogućuje da baterije e-cigarete punite praktički gdje god se nalazite.