e-cigarete.net
Trgovina električnim cigaretama

Dostava

Besplatna dostava (Zagreb i Samobor, min. 80 Kn)

Za područje Grada Zagreba i Samobora nudimo i mogućnost besplatne dostave. Dostavu vršimo u roku 72 sata, za narudžbe od min. 80.00 Kn ili više. Da biste iskoristili ovu mogućnost, jednostavno je izaberite prilikom izbora načina dostave u web trgovini. Klikom na opciju “Besplatna dostava” ili je naglasite kad narudžbu vršite e-mailom ili na neki drugi način. Prilikom narudžbe u internet trgovini, opcija “Besplatna dostava” prikazati će se tek kad upišete svoju adresu i broj pošte. Pod uvjetom da je vaša adresa na području na kojem vršimo besplatnu dostavu i iznos košarice min. 80.00 Kn.

besplatna dostava

 

Hrvatska pošta

Uobičajena dostava proizvoda poštom. Isporuka je najčešće za 1-2 radna dana ili max. do 4 radna dana unutar R. Hrvatske. Iznimke su rijetke iako moguće i ovise o poslovanju Hrvatske pošte ili o mogućoj pogrešci. Poštar će Vam naručeno dostaviti na kućnu adresu. Ako ne pronađe nikog na adresi ostaviti će obavijest o pošiljci koju je tada moguće podići u vašoj pošti u roku 5 radnih dana. Stoga molimo da nakon narudžbe kontrolirate poštanski sandučić. Nakon isteka roka od 5 dana neisporučena pošiljka vraća se pošiljatelju. Ukoliko je iznos narudžbe veći od 300.00 Kn, troškove slanja ne plaćate. Za narudžbe manje od 300.00 Kn, troškove slanja plaćate 20.00 Kn. Prilikom preuzimanja pošiljke, plaćate 3.6% od ukupne vrijednosti pošiljke Hrvatskoj pošti za uslugu dostave novca, ali minimalno 9.00 Kn, a maksimalno 80.00 Kn.

 

Bez dostave – preuzimanje u našoj poslovnici

Također imate mogućnost izabrati opciju “Bez dostave”. U tom slučaju naručene proizvode možete preuzeti u našem poslovnom prostoru u ulici Ćire Truhelke 39, u Zagrebu, još istog dana ili kada Vam odgovara. Navedenu opciju možete izabrati prilikom izbora načina dostave u web trgovini ili je naglasite kad narudžbu vršite e-mailom ili na neki drugi način.