e-cigarete.net
Trgovina električnim cigaretama


E-cigareta je revolucionarni proizvod koji omogućuje pušačima da se na najbezbolniji mogući način riješe štetnog i ozloglašenog pušenja duhanskih proizvoda. Pušenje e-cigarete, odnosno parenje značajno je manje štetno od pušenja duhanske cigarete. Osim toga e-cigareta se često može pušiti na mjestima gdje postoji zabrana pušenja duhanskih proizvoda. E-cigareta je zdravija, dozvoljena i štedljivija alternativa.


 

Preporučamo:

Korištenjem e-cigarete nećete imati potrebu za pušenjem duhanskih cigareta. Već nakon 15-20 dana osjetit ćete bitne razlike u zdravlju, osjetu mirisa i okusa. Polako tokom vremena nestaju svi simptomi nastali pušenjem duhana. Ukoliko nakon 2-3 tjedna korištenja samo e-cigarete probate duhansku cigaretu, njen okus i miris biti će vam neugodni i izazivati gađenje.

O čemu se radi? Elektronička cigareta može izgledati slično kao i obična cigareta, ali u njoj nema štetnih sastojaka kao što su katran, ugljični monoksid i stotine drugih, već samo nikotin, propilen glikol (ili biljni glicerol) i određena aroma. Kako je tajna uživanja u pušenju upravo u nikotinu, e-cigarete vam omogućuju da se osjećate bolje, manje štetite vlastitom zdravlju, a i dalje uživate u ritualu pušenja. Kad pušite e-cigaretu udišete paru nastalu zagrijavanjem e-tekućine, koja se nakon ispuhivanja brzo izgubi u zraku. Zato je bitno koristiti samo provjerene i kvalitetne e-tekućine.

Koliko godišnje trošite na duhanske cigarete?

Korištenjem e-cigareta ožete uštedjeti 50% i više novaca, zahvaljujući pažljivo izabranim proizvodima, na temelju našeg dugogodišnjeg iskustva i poznavanja industrije e-cigareta i prateće opreme.Karakteristike e-cigareta:
  • Cijena pušenja ekvivalenta 1 kutije cigareta već od 5 Kn
  • Električne cigarete su neusporedivo manje štetne za zdravlje
  • Sličan doživljaj i ugođaj pušenja kao pušenje duhanske cigarete.
  • Nema neugodnog mirisa.
  • Električna cigareta ne stvara neugodan zadah u ustima.
  • Para elektroničke cigarete ima višestruko manju količinu štetnih sastojaka u odnosu na dim duhanske cigarete.
  • Nema pepela i prašine.
  • Postoji puno proizvoda, koji se razlikuju u cijeni i karakteristikama. 
  • Kod nepušača korištenje e-cigarete može izazvati ovisnost o nikotinu, zato se preporuča samo pušačima, kao manje štetna alternativa